Yogablock – Se oversigten over de bedste og billigste 2018

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.


Yogaklossar eller också kallad yogablocks är ett mycket bra redskap när tex golvet känns för långt borta. Inte minst i Yinyogan där man stannar ca 5 minuter i varje yogapostion. Då är det viktigt att ha bra stöd. Vi har flera olika sorters klossar och blocks att välja mellan. Vissa yogaklossar är lite tyngre och stadigare. Vissa är lite tjockare och lättare. Välj själv vad som passar bäst till din yogaträning!

Du kan göra så mycket mer med en position om du har yogablock. Dels kan du använda dem för att få styrka. I solhälsningen är det jättehäftigt att ha blocket mellan låren, ganska högt upp. Det gör att du kan kan komma längre ned i framåtfällningen och så att du stabiliserar och därmed inte hänger i lederna.

Yogablock är tillverkad av hållbar, ekologisk kork. Yogablocket är bra för att det ger grundning, stabilitet och extra höjd när du göra olika yogapositioner. Det tegelstensliknande blocket har rundade kanter som ger ett extra skönt grepp. Med Yogablock du ut mycket mer rörlighet av kroppen. Yogablock är ett bra hjälpmedel att använda för att lära musklerna att klara av att göra en viss yogarörelse. Så att du kan göra dina övningar utan att översträcka musklerna. Yogablock är väldigt hjälpsamma när du nybörjare, men du har alltid nytta av ditt yogablock. Tänk på: Till en del yogaövningar behöver du två yogablock.

Yogablock, eller klossar, är otroligt användbara! De är perfekta verktyg för att fördjupa din praktik, aktivera musklerna och hålla en bra teknik som gör positionerna mer effektiva, och säkrare.

  1. Stående framåtfällning – Förläng armarna.
  2. Halv brygga & skulderstående – Återhämtande och avslappnande. Använd blocket för att få en skön avspänning i länd- och korsrygg samt bröst.
  3. Bergspositionen & Stolspositionen – Aktivering av ben & core
  4. Halvmånen & Krigare III – Balans och längd
  5. Skräddarställning & Fjärilen/Bunden vinkelställning – Stöd för knän.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *