Yoga Mat – Se oversigten over de bedste og billigste 2018

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.


Yoga är en träningsform som utmanar hela kroppen. När du utövar yoga med en yogamatta tränar du balans, smidighet och bland annat muskulär styrka. Alla kroppsdelar blir utmanade av de olika positionerna och blir starka, smidiga och flexibla. Idag är yoga en erkänd idrottsform och grupper i alla olika åldrar utövar det på en daglig basis. Yoga lärs ut på skolor, på äldreboenden och på gym och vi sänder ofta yogamattor till dessa platser! Man behöver inte mycket för att kunna börja utöva yoga. Din egen vilja, bekväma kläder som du själv väljer, som du kan röra dig i och en yoga mat.

Texturerad yta för extra grepp, tillverkad i ett slitstarkt lättviktsmaterial, passar lika bra i hemmet på som gymmet. Mattan är tillverkad i ett solitt PVC-material som erbjuder effektiv stötdämpning och minskar belastning på leder och ligament. Yogamattor med tryck kan avge en stark men ofarlig lukt när de tas ur förpackningen första gången. Rulla gärna ut din matta och vädra den i 1-3 dagar innan användning. Vid behov kan mattan rengöras med en fuktad trasa och milda rengöringsmedel. För att inte tappa formen bör den ligga utrullad på ett plant underlag när den torkar.

Det finns lätta mattor med hög kvalitet, perfekta att ta med sig till yogapasset eller när du ska ut och resa. Det finns mid range-yogamattor är för yogis som utövar yoga i hemmet. Mattorna i denna kategori har bra stötdämpning och ger ett bra grepp för att du ska klara av mer avancerade yogapositioner. Det finns starter-yogamattor är kompakta mattor för stretchning eller styrketräning hemma eller i studion. Det finns pro grade-yogamattor är för vana yogis som vill ta sin träning till nästa nivå. De är gjorda på förstklassiga, hållbara material och har utmärkt dämpning, stöd och grepp.

Är ett måste för alla yogautövare. Mattan är perfekt att använda hemma, på gymmet eller när du reser! Mattan är vadderad och mjuk.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *