Massager – Se oversigten over de bedste og billigste 2018

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.


Har du suttit mycket framför datorn, läsplattan eller mobilen och fått ont i nacken? Då behöver du en behandlandemassage av nacke axlar, skuldror samt armarna. Ont i huvudet på grund av att du är så spänd? Ta då en behandlande massage som får dina muskler att slappna av och mjukas upp.

Massager är framtagen för att man ska kunna ge sig själv en avslappnande massage av svårtillgängliga kroppsdelar. Slingan har en kragliknande design för att effektivt kunna omsluta områden som nacke, axlar, rygg och lår. Inuti massageslingan finns avancerad teknik och mekanik som samverkar för att ge en behaglig knackande och knådande massage. Massagen ökar blodcirkulationen och hjälper musklerna att slappna av. Tack vare sin unika utformning kan man med enkelhet komma åt även de svåraste områdena. Massager har även ett integrerat värmesystem som mjukar upp musklerna och gör att effekten av massagen sitter kvar långt efter avslutad behandling.

Massage och kall behandling i ett. Minskar svullnaden i musklerna efter träning, sportskador, ledinflamationer och mer. Efter frysning av den rostfria rullbollen håller den sig kall längre än en isbit. Den smälter inte så du kan lindra muskelspänningar utan att bli blöt.

Massager stretchar ut muskler och senor, bryter ner vävnadens vidhäftning, och lugnar stel bindväv och ger samtidigt ökat blodflöde och cirkulation i bindväven. Djupgående stimulering av vävnaden och massage, maximerar musklernas prestation och flexibilitet. Myofascial release har visats sig kunna lindra flera olika muskel och ledsmärtor som ex IT band syndrom (löparknä), benhinnesmärtor och såväl som ökad flexibilitet och rörelseförmåga.

Det finns en cirkulationstränare som använder den senaste tekniken inom elektronisk muskelstimulering och skapar små cirkulationsvågor på undersidan av dina fötter. Det här stimulerar dina nerver och och denna teknik har använts på sjukhus och behandlingar i över 50 år. De milda elektriska impulserna gör att blodet tvingas tillbaka i dina ben. Denna cirkulationstränare ökar effektivt blodcirkulationen, tillförseln av syre samtidigt som den tar bort vätska från dina ben.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *