Balansbrädor – Se oversigten over de bedste og billigste 2018

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

En bra balans är viktigt för de flesta människor, vare sig om det är i vardagen eller inom träning. Tränar du balans regelbundet minskar risken för skador eftersom det förstärker och stabiliserar lederna och göra dina rörelser mer effektiva. Den främsta anledningen till det är viktigt med balansträning är att balansen är viktigt för alla typer av rörelser du gör under dagen. Vare sig det är att gå upp ur soffan eller gå i trappor så kommer din balans att påverka hur du rör dig. Balansen påverkar kroppshållningen, kärnan, koordinationen, kroppskontrollen och din träningseffekt eller prestation.

På en balansbräda stärker och tränar du din balans och koordinationsförmåga, vilket är avgörande för att muskler och leder inte ska utsättas för överbelastning.

För det första kan det även kallas för balansbräda och vi kommer använda båda orden för variation på sidan. Det är ett träningsredskap vilket precis som namnet antyder är till för att träna upp balans och koordination. Men det är även bra statisk träning för hela benet och alla dess små muskler och leder.

Det är ett ergonomiskt verktyg, som får dig upp ur kontorsstolen så att du ökar din blodcirkulation och förbränner mer energi än om du sitter ner. Fördelen med att använda en balansbräda är att det skapar rörlighet i kroppen genom att aktivera balansen och musklerna – mer än om du står på en avlastningsmatta. Du kan träna eller rehabilitera muskler och led i rygg, mage, lår, ben och rumpa. Det är också bra för din nacke och dina axlar.

Träning med balansbräda ger också ett bättre samspel i muskulaturen, samt hjälper till att aktiva stödmuskulatur som är viktig för att fortsätta vara skadefri under annan träning.

Balansbrädor och Balansplattor är ett perfekt träningsredskap för dig som vill träna upp din balans och koordination. Hitta din balansbräda oavsett om du är ute efter uppvärmning, återhämtning, stärka dina fotleder eller kombinera med styrketräningsövningar för bättre resultat.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *