Bagagerem – Se oversigten over de bedste og billigste 2018

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.


För resa med bil eller där det finns bagagevagnar, varför inte unna sig den estetiska lyxen att använda en vackert sliten resväska som det var tänkt! En bagagerem kan vara ett bra komplement – för rätta stilen kanske det får bli ett gammalt skärp i läderSkydda bagage från oavsiktlig öppning. Perfekt för någon överviktig resa eller där din väska kommer att vara obevakad under en längre tid. Bagagerem är lätt att passa och 100% helt ny.

Om du har köpt en svart rullväska som ser ut som alla andras – se till att ha något personligt på den som gör att du kan skilja ut den från mängden på bagagebandet. En färgglad bagagerem eller en jättestor adresslapp kanske. I brist på annat så knyt en stor rosett runt handtaget. Eller så skaffar du helt enkelt en väska som sticker ut: kycklinggul, knallrosa, blommig, whatever.

En bagagerem är bra att spänna runt reseväskan för att förhindra den att gå upp under resan. Eller så kan den fungera som extra skydd mot obehöriga. En praktisk pryl, men det behöver inte betyda att den inte kan vara snygg och färgglad också.

Det tar mindre än en sekund för en tjuv att ta sig in i en del resväskor. Det enda som behövs är en vanlig kulspetspenna som trycks mot blixtlåset som då delar på sig. Du ser inte ens att tjuven varit inne i väskan om tjuven sedan drar igen blixtlåset med dragtappen. En bagagerem med lås försvårar för tjuven liksom att låta plasta in hela väskan på flygplatsen.

Förhindrar att din väska öppnar sig under hantering på flygplats eller liknande. Innebär även ett extra stöldskydd samt att din väska blir lättare att känna igen på rullbandet.

Slitstarkt nylonband som har tre fördelar; den håller dina prylar extra skyddade, förhindrar att prylarna åker ut om resväskans egna lås går sönder och gör resväskan lättare att se. Remmen kan givetvis längdjusteras och har försetts med tresiffrigt kombinationslås.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *